mdenUgur Sutcu <
ugursutcu@yahoo.com>
yanıtTrekistan@yahoogroups.com
kimetrekistan@yahoogroups.com,
Trekistan@yahoogroups.comtarih21 Haziran 2010 11:53
konuRe: [trekistan] FW: Sibel Arna hepimize dert oldurken gözümüzden kaçan Azat ve Çilesi-Yıldırm Türker yazmış...
posta gönderme listesi<Trekistan.yahoogroups.com> Bu listedeki iletilere filtre uygula
gönderenreturns.groups.yahoo.com
imzalayanyahoogroups.com
abonelikten çıkBu posta listesinden gelen postalara artık abone olma
ayrıntıları gizle 11:53 (4 saat önce)
Kadinin suclu olup olmadigini bilemeyiz, iskence kotu bir durum, keske olmasaydi.
Ben cok mutluyum turkum diye, bu konunun turklukle ne alakasi var, devletin kurumlari bir cok hata yaparlar, bu hatalar o kurumu yoneten insanlari ve sucu isleyenleri baglar, Turk halkini sorumlu hale getirmez.
Bu metni avukatlar yazmis gorunuyor. Bir mahkumun ve yakininin magduriyetini anlatirken bir halki suclu gosterenin iyi niyetinden suphe ederim.
Bu gruba boyle hassas bir konuda mail atarken lutfen icerigine dikkat edin.
---------- Yönlendirilmiş ileti ----------
From: "yasemen" <
y.ulusu@hotmail.com>
To: <
Trekistan@yahoogroups.com>
Date: Sun, 20 Jun 2010 15:46:48 +0300
Subject: Re: [trekistan] FW: Sibel Arna hepimize dert oldurken gözümüzden kaçan Azat ve Çilesi-Yıldırm Türker yazmış...
uğur beye aynen katılıyorum.....anlatılan olayda ,,kullanılan ifade, ile bir mağduriyeti anlatırken,,adeta nefret ve kin dolu NE MUTLU TÜRK üm diyebiliyormusun şeklinde olayı bağlaması ,,kafasının içindekini beyin zannederek kaleme aldığı cümlelerle hiç ama hiç inandırıcı gelmiyor,,burda mağduriyet mi anlatılıyor,? bence,amaç farklı.. bu yazı hiç te iyi niyetli değil ...,,,,bir zulum varsa haksızlık varsa elbette bu dile getirilir..,,olaya üzüldüm doğru ise eğer ,,ama ben yazının sonunda sorulan soruya cevap veriyorum ;ben şahsen Türkiye Cumhuriyet vatandaşıyım ve NE MUTLU TÜRK üm diyebiliyorum..bunu söyleyemeyen hasta beyinlerin kaleme aldığı bu tür ayırımcılık kokan yazıları lütfen içeriğine dikkat ederek yayınlarsanız sevinirim.yasemin ulusu
---------- Yönlendirilmiş ileti ----------
From: serpil colak <
colak.serpil@windowslive.com>
To: <
trekistan@yahoogroups.com>
Date: Mon, 21 Jun 2010 16:10:53 +0300
Subject: RE: [trekistan] FW: Sibel Arna hepimize dert oldurken gözümüzden kaçan Azat ve Çilesi-Yıldırm Türker yazmış...
bu kadar derin bir konuya tek bir maille vakıf olabilmenin imkansız olduğunu düşünüyorum bunun kayıtsız kalmak olmadığını insanı duygularımın kullanılıp benden vermem beklenilen tepkiyi vermemem olduğunu düşünüyorum ugur beyin de dediği gibi bir mağduriyet için Türk halkını lekelemeye çalışan tarzda bir yazım benim de ilgimi çekmedi doğrusu.