Trekist Forum
Eylül 06, 2010, 01:51:37 pm *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: 4 nisan melen raftıng ekibi (trekist-Kad)  (Okunma Sayısı 252 defa)
Cengiz Eker
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Mart 27, 2010, 02:18:45 pm »

Arkadaslar,
heyecanla beklediğimiz sezon açılısına sayılı gunler kaldı. Artık ekipleri oluşturmak gerekiyor. Buna göre bot paylaşımını yaparız son anda " bana yer kalmadı mı" diye üzülmeyelim kırılmayalım. Sizlerde iyi biliyorsunuz ki bota gereginden fazla insan almak, hem hızımızı hemde manevra kabiliyetimizi. olumsuz etkiliyor. Gereksiz riske girmeyelim derim.
botlarımız,rehber dahil,7 kişilik olup, 2 adet botumuza toplam 14 kişi alabiliyoruz. Öncelik, malzemeleri tam olmak sartıyla, trekist-Kad üyelerine verilecek,
talep fazlası olanlar da, diğer botlarla raftıng yapabilecek.
katılmak isteyenler listeye isimlerini ilave etsinler lütfen.
1-Cengiz Eker
2-...
Moderatöre Bildir   Logged
spidermen
Global Moderator
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Mart 29, 2010, 02:04:38 pm »

Arkadaslar,
heyecanla beklediğimiz sezon açılısına sayılı gunler kaldı. Artık ekipleri oluşturmak gerekiyor. Buna göre bot paylaşımını yaparız son anda " bana yer kalmadı mı" diye üzülmeyelim kırılmayalım. Sizlerde iyi biliyorsunuz ki bota gereginden fazla insan almak, hem hızımızı hemde manevra kabiliyetimizi. olumsuz etkiliyor. Gereksiz riske girmeyelim derim.
botlarımız,rehber dahil,7 kişilik olup, 2 adet botumuza toplam 14 kişi alabiliyoruz. Öncelik, malzemeleri tam olmak sartıyla, trekist-Kad üyelerine verilecek,
talep fazlası olanlar da, diğer botlarla raftıng yapabilecek.
katılmak isteyenler listeye isimlerini ilave etsinler lütfen.
1-Cengiz Eker
2-...hakan cimen
Moderatöre Bildir   Logged
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 9.204 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu