Trekist Forum
Eylül 09, 2010, 04:34:08 pm *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Heey duydunuz mu? 2010 raftıng sezonu acıldı.....  (Okunma Sayısı 410 defa)
Cengiz Eker
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Mart 05, 2010, 05:20:56 pm »

Arkadaşlar selam,
Bu yıl uzun bir kıştan sonra nihayet güneş ara sıra da olsa yüzünü göstermeye başladı. Vee o heyecanla beklediğiniz an,  raftıng mevsimi geldi.
-Kendine güvenenler...
-Tek bir hayatımız oldugunun farkında olan  ve bunun tadını cıkarmak isteyenler...
-adrenalin bagımlısı olanlar,onsuz asla diyenler...
-İçlerindeki cocugu yaşatanlar, beşikte salıncakta tattıkları hazzı, serin sularda akıntıda tekrar hatırlamak isteyenler...
-şehirde işyerlerindeinde atamadıkları kahkaha ve çıglıkları, doğada akıntıda sınırsızca atmak isteyenler..
-Doğustan "forsa" olarak doganlar...
-İlerde torunlarına anlatacak hikaye arayanlar..
-"Kim bu deliler"  diye merak edip seyretmek isteyenler...
-"Sudan cıkmıs ıslak kurbagalara  bir tas sıcak corba vereyım,belki de masalda bahsedilen prens budur" diye düşünenler...
Haydiii raftinge...

Yerler sınırlı ,takımda olmak isteyenler acele edin..

2010 raftıng programı.
10 mart 2010 (çarsamba) raftıng grup toplantısı.
17 mart 2010 (çarsamba) raftıng  egıtımı (teori)
21 mart 2010 (Pazar)Melen raftıng
4 nisan 2010 (Pazar) Melen raftıng
17-18 nisan 2010 (ctesi-Pazar) kamp ve raftıng (parkur daha sonra acıklanacak)
1 mayıs 2010 (cumartesi) Melen raftıng (hala su varsa)

Cengiz Eker
0532 363 17 82
cengizeker@yahoo.com
« Son Düzenleme: Mart 05, 2010, 05:30:23 pm Gönderen: Cengiz Eker » Moderatöre Bildir   Logged
Cengiz Eker
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Mart 06, 2010, 09:48:15 am »

--------------------------------------------------------------------------------
From: gülay çetin <siraz0634@gmail.com>
To: cengizeker@yahoo.com
Sent: Fri, March 5, 2010 10:43:49 PM
Subject: Rafting bilgilenme

Merhabalar.

Bendeniz de katılmak istiyorum amma velakin yüzme bilmiyorum.    Ama deeneeeemeeek istiyorummmmmmmmmm. Lüüüütfeeeeennn. Tehlikeli sularda ısrarcı olmayacağım. Sööözzzzzzzzzz. 
Gelebilir miyim?

Gülay

........
unquote

Gülay selam,

Aradıgımız profile tam olarak uyuyorsun. tabii ki katılabilirsın, Özellikle yüzme bilmeyenleri alıyoruz ki botu devirmemek için elerinden geleni yapıyorlar..
dert etme, zaten butun onlemleri alıyoruz,can yelegi, kask mutlaka olacak. zaten suya düstügünde, camasır makinasına girmiş çamasır gibi oluyorsun ki o suda Mıchaell Phelbs olsan bile yuzman cok zor, akıntı seni dısarı atana kadar bekliyorsun.. dert etme.
toplantılara katıl, hazırlan, bota kadar gel, hala kaygın  varsa binmez,kıyıdan izlersin. son karar size aıt...
cengiz

Moderatöre Bildir   Logged
Cengiz Eker
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Mart 08, 2010, 06:18:03 pm »

Arkadaşlar,
06.03 2010 cumartesi günü yapılan degerlendirme toplantısında, rafting toplantı ve programı ile ilgili değişiklik yapılarak, 10.03 toplantı ile 17.03 teori egitimi birleştirilerek,

13 Mart Cumartesi Rafting Gecesi olarak planlandı.
Sezonun açılması nedeni ile ;Cumartesi Akşamı rafting severler gecesi yapılacak.

18:00 Rafting Eğitim ve semineri
20:00 Yeme içme eşliğinde rafting söyleşi ve fotoğraf gösterimi

Rafting severler, "rafting sevenleri sevenler" Cumartesi akşamı kimseye söz vermeyin.
Daha önce denememiş olanlar , bilgilerini tazelemek isteyenler, merak edenler geceye herkes davetlidir.
bekliyooooruz.

Cengiz Eker
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Mart 12, 2010, 09:16:00 am »

Tülay'ın duyurusu...

Arkadaşlar bildiğiniz üzere rafting mevsimi gelmiştir.İşte bu c.tesi bu konu ile toplanılacaktır.Bazı arkadaşların tereddütleri
olduğunu gördüm.Ben yaparmıyım yapamazmıyım açısından.Bende diyorumki ,ben denedim.
Çok zevkli inanın çok zevk alacağınız ve zevkle anlatacağınız bir anı yaşamak için haydi raftinge diyorum.
Bu c.tesi raftingçileri dernekte görmek istiyoruz.Ayrıca daha önceden yapılan rafting gösterimleride olacak.
Sizlere birde bu gecede çiğ köfte partisi yapılacaktır.
 Grubu merak eden,grupla tanışmak isteyen,evde sıkıldım arkadaşlarımla iki sohbet etmek isteyen herkes davetlidir,

Tarih:13-03-2010
Saat:19.00
Menü:Çiğ köfte,meşrubat ve sınırsız çay
Yer:Dernek Merkezi
Adres-Tarif :http://www.trekist. com/kroki1. html

Sorularınız için: tulaykara2008@hotmail.com

gülay
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Mart 12, 2010, 11:50:03 pm »

Çiğ köfte mi?  Kim yoğuracak Gülümseme  Hakan yapmazsa yenmez! Göz kırpan
Cengiz Eker
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Mart 15, 2010, 09:04:21 am »

13.03. cumartesi günü, yaklaşık 25 arkadaşın katılımı ile 2010 sezonu rafting toplantı ve eğitimi yapıldı. Fotograflar eşliğinde yapılan teori eğitimi ve bilgilendirme  çalışmaları, çig köfte partisi ile devam etti.  Katılan, eğitime destek veren tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederiz.
Bu arada 21 mart Pazar gunu Melen olarak planlanan ilk rafting programı, hava şartları ve suyun debisi(akış hızı) nedeni ile iptal edildi.  Programın kalan kısmında şimdilik bir degişiklik yapılmadı.

Pratik egitimde bulusmak üzere hoşçakalın.
Cengiz Eker
Rafting aktivite sorumulusu. 

Cengiz Eker
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Mart 20, 2010, 12:48:06 pm »

Arkadaşlar selam,

4 nisan da Melen de raftıng sezonunu açıyoruz. Daha önceki yıllarda oldugu uzere, bu yılda 2 farklı ekip olarak eş zamanlı raftıng planlıyoruz. 1 ekip Trekist -kad dernegine ait raftıng botlarımızla, kendi ekipmanlarımızı kullanarak oluşturulacak, 2 ekipte asagıda detaylarını goreceginiz sekilde raftıng firmasına ait kiralık ekipman ve botlarla olusturulacak ve tüm botlar eş zamanlı olarak suya indirilerek hep birlikte raftıng yapılacaktır.

13.03.2010 tarihli raftıng toplantı eğitim gecesinde isim yazdıran arkadaşlar,

Gülay Çetindag,
Burcu Koçay,
Özlem Taşkıran,
Abdurrahman Küçük,
Noyan Altın,
Yaşam Bingöl, (kara destek+piknik+yuruyüs)
Bakii Taalaibek,
Günce Eker,

Ve diğer raftingciler,  ekipelre olusturuluyor ,hangi ekipte olacagınızı, malzeme,ekipman durumu,(varsa eksiklerinizi de bildirerek) trekist@gmail.com, ve cengizeker@yahoo.com adreslerine mail  ile bildirmeniz rica.
haydı  canlanın safları belirliyelim,ekipleri oluşturalım sonradan acıkta kalmayalım.

Yılmazın duyurusu aşagıda detayları gorebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar
4 Nisan?da rafting sezonunu açıyoruz. Gruptaki usta raftingcileri , ilk kez denemek isteyen arkadaşları bekliyoruz.
Ayrıca Melen Çayı  boyunca yürüyüş aktivitesi yapılacak , isteyen arkadaşlar katılabilir. Dere kenarında piknik yapacak arkadaşlarda ekibe katılabilir.
Ayrıntılar aşağıdadır.

AÇIKLAMALAR
Rafting: Kask neopren elbise patik can yeleği acenta tarafından temin edilmektedir. Yanınızda getirmeniz gerekenler  , yedek çorap çamaşır , botta giymek için spora ayakkabı , kalın yün çorap
Eğitim rafting başlamadan önce rehberlerce gruplara verilmektedir.
Yürüyüş : Melen çayı boyunca yaklaşık 14 km lik yürüyüş aktivitesi yapılacaktır. Parkur 5-6 saat sürmektedir.

Rafting Hakkında
Başlangıç yeri olan Dokuzdeğirmen köyüne İstanbul?dan   yaklaşık 2,5 saatlik (200 km) bir transfer  ile  ulaşılır. Teknik derecesi 3-4 olan rafting parkuru 12 kmdir ( 1 derece en kolay, 6 derece geçilmesi imkansız olan parkurları anlatır). Turumuza katılmak için herhangi bir ön tecrübeye gerek yoktur. Her  botta  konusunda  tecrübeli  en  az  bir  nehir  rehberi  bulunur. 14 yaşından büyük, yüzme bilen,astım, kalp, diyabet gibi önemli bir sağlık  sorunu  ve hamilelik durumu bulunmayan herkes turlarımıza katılabilir. Yukarıdaki zaman akışı ortalama değerler olarak verilmiştir, grubun talebi, toplam katılımcı sayısı ve nehirdeki değişken koşullar nedeniyle farklılık gösterebilir.

Kimler katılabilir ; Kalp efor vs gibi önemli sağlık problemi olmayan belli bir kondisyona sahip herkes rafting yada yürüyüş aktivitesine katılabilir
Katılım için  ; Hangi aktiviteye katılıcağınızı belirtip bineceginiz semti ve cep telinizi tekist@gmail.com adresine göndermeniz yeterlidir.

PROGRAM
07:00    Hareket
09:30  Berceste kahvaltı
11:00 Melen varış: (yürüyüşcüler 11:30 da başlıyor)
12:00 Eğitim
12:30 Haydi Yallah Hop Hop
14:30 Bitti
14:35: Yemek
17:00 Dönüş
Not: Yoğunluk olursa saatlerde oynama olabilir

AKTİVİTE  DETAYLARI 
Aktivite Adı:  Ne yapacağını  şaşırmış kurbağa
Aktivite ? Rafting- Yürüyüş
Yer :  Düzce Melen Çayı 
Tarih : 04. Nisan 2010  Pazar
Hava durumu :
Trekking Parkur :  14 km  / 5-6 Saat
Zorluk derecesi : Orta üstü / 
Gidiş - Dönüş : 07:00  / Dönüş :21:00
Duraklar :  : 07:00 Bakırköy Boyner önü, 07:15 M.köy Likör Fab. Durağı, 07:30  Kadıköy Tepe Natilüs Acıbadem kapısı / 07:45 Bostancı durak
Maliyetler : Rafting : 105 tl  (rafting+ulaşım+ögle yemeği)   
Trekking ,piknik  : (45 ytl   ulaşım + ögle yemeği)

Önceki aktiviteden Link :http://www.trekist.com/aktivite/melen03.html
Bu aktivite özel : Rafting : Yün çorap , spor ayakakbı , yedek çorap , çamaşır. .Yürüyüş : Yağmurluk , yedek spor ayakakvbı , çorap . Bilekli bot giyiniz
Bulundurulması gerekenler:  http://www.trekist.com/bulundur1.html

Önemli Notlar:
-Gereginden fazla para, kk, ziynet eşyası (yüzük-koly-bilezik vs)  taşımayınız
-Pet şişe yerine,  bir matara edinerek doğaya zarar vermeyiniz.
-Gittiğiniz yerlerde asla çöp bırakmayınız. Çevreyi kirletmeyiniz. Doğada misafir olduğumuzu unutmayınız.

NOT: Tüm rafting hizmetleri , güvencesi , sigortası , eğitimi vs. rafting acentası tarafından verilmektedir
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 9.254 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu